Palvelut

KLASSINEN HIERONTA

Hieronta on manuaalista pehmytkudosten käsittelyä, jossa käytetään klassisen hieronnan eri otteita.

Hieronnan vaikutuksia:

  • lihaksisto rentoutuu
  • aineenvaihdunta vilkastuu
  • kivut lievittyvät
  • imunestekierto ja verenkierto tehostuvat
  • lievittää stressiä ja rauhoittaa mieltä
  • parantaa unen laatua
  • ihon kimmoisuus ja joustavuus lisääntyy

Hieronta on kokonaisvaltainen kehon ja mielen hyvinvointia ylläpitävä hoito, jota suosittelen kaikille vähintään kerran kuukaudessa. Mikäli kehossasi on enemmän kireyksiä esim niska-hartiaseudulla, alkuun on hyvä ottaa muutama käynti tiheämpään, jolloin saadaan nämä lihakset rentoutumaan ja palautumaan. Säännöllinen liikunta, kehonhuolto ja monipuolinen ravinto ja riittävä lepo hieronnan lisäksi auttavat sinua jaksamaan ja voimaan hyvin. Näihinkin hyvinvoinnin osa-alueisiin annan sinulle mielelläni vinkkejä!

Hieronnan esteitä ovat flunssa, vatsatauti, akuutti tulehdus tai vamma, laskimotukokset, pahanlaatuiset kasvaimet, hemofilia. Epäselvissä tilanteissa kannattaa varmistaa hieronnan sopivuus asiantuntevalta lääkäriltä.


AROMAHIERONTA

Aromahieronnassa käytetään klassisen hieronnan otteita, ne ovat kuitenkin kevyemmät ja edistävät kehon imunestekiertoa. Hoidon aluksi valitaan asiakkaalle hoitoöljyyn vaikuttava 100% eteerinen öljy tai useamman sekoitus. Vaihtoehtoina ovat Rentouttava tai Virkistävä aromahieronta.

Eteeristen öljyjen teho vaikuttaa hieronnassa imeytyen verenkiertoon ja osin hengitysteiden kautta. Muutoin vaikutukset aromahieronnassa ovat samat kuin klassisessa hieronnassa; se rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen. 

Käytettävät eteeriset öljyt ovat korkealaatuisia Frantsilan 100% eteerisiä öljyjä.

Aromahierontaa ei suositella raskaana oleville tai imettäville äideille. 


Varaa hieronta-aika